FODBOLDTRÆNING

Træningen tager udgangspunkt i de individuelle kompetencer for en fodboldspiller i kombination med tekniske færdigheder.
Fodboldtræningen planlægges og afvikles i tæt samarbejde med FC Sønderborg.

I Sønderborg Talentakademi kan du vælge mellem fodboldtræning 1 og fodboldtræning 2.

FODBOLDTRÆNING 1

Abonnementet giver adgang til 1 ugentlig fodboldtræning. Den enkelte udøver placeres som udgangspunkt i træningsgruppe med jævnaldrende spillere. Afvigelser kan forekomme, hvis der skal tages særlige niveaumæssige hensyn ift. til den enkelte udøvers udvikling.

Abonnementet er typisk for spillere op til og med U13, der ønsker én ugentlig morgentræning med overvejende fokus på fodboldtræning.

FODBOLDTRÆNING 2

Abonnementet giver adgang til 2 ugentlige fodboldtræninger. Den enkelte udøver placeres som udgangspunkt i træningsgruppe med jævnaldrende spillere. Afvigelser kan forekomme, hvis der skal tages særlige niveaumæssige hensyn ift. til den enkelte udøvers udvikling.

Abonnementet er typisk for U14 årgange, der ønsker to ugentlige morgentræninger. På årsbasis vil morgentræningerne være en kombination af kropsbasis/fysisk træning og fodboldtræning.

FODBOLD & STYRKETRÆNING

Abonnementet giver adgang til 2 ugentlige træningspas - en ugentlig fodboldtræning og en ugentlig styrketræning. Den enkelte udøver placeres som udgangspunkt i træningsgruppe med jævnaldrende spillere. Afvigelser kan forekomme, hvis der skal tages særlige niveaumæssige hensyn ift. til den enkelte udøvers udvikling.

Abonnementet er typisk for U15 årgange og opefter, der ønsker to ugentlige morgentræninger med en kombination af fodbold- og styrketræning.

 

TRÆNINGSTIDER OG MÅLGRUPPER

FODBOLDTRÆNING
Mandage kl. 06.30-07.45 - Fodboldtræning for piger
Tirsdage kl. 06.30-07.45 - Fodboldtræning for U14 årgange (piger og drenge)*
Onsdage kl. 06.30-07.45 - Fodboldtræning for U16 & U17 årgange (piger og drenge)
Torsdage kl. 06.30-07.45 - Fodboldtræning for U14 & U15 årgange** (piger og drenge)
Fredage kl. 06.30-07.45 - Fodboldtræning for op til U13 årgange (piger og drenge)

KROPSBASIS
Tirsdage kl. 06.30-07.45 - Kropsbasis for U14 årgange i perioden december-marts.
* I perioden december-marts vil morgentræningen tirsdag morgen for U14 årgange, bestå af et kropsbasisforløb. I denne periode vil morgentræningen foregå i springcenteret i Humlehøj hallerne.

STYRKETRÆNING
Mandage kl. 15.30-17.00 - Styrketræning for U16 årgange og opefter (piger og drenge)***
Tirsdage kl. 06.30-07.45 - Styrketræning for U15 årgange.
** U15 årgange der har abonnementet 'Fodboldtræning & Styrketræning', har styrketræning tirsdag morgen i Statsskolens fitness faciliteter.
*** U16 årgange og opefter (piger og drenge) der har abonnementet 'Fodboldtræning & Styrketræning', har styrketræning mandag eftermiddag i Statsskolens fitness faciliteter.


STED

Fodboldtræning afvikles på kunstgræsbanen ved Sønderborg Stadion.
Adresse: Ringriderpladsen 5, 6400 Sønderborg.

Kropsbasis afvikles i springcenteret i Humlehøj Hallerne.
Adresse: Stråbjergvej 1, 6400 Sønderborg.

Styrketræning afvikles i Statsskolens Fitness faciliteter.
Adresse: Ringriderpladsen 5, 6400 Sønderborg.