Personale

 

Akademileder & Coach

Michael Willemar

Michael Willemar er forstander på IHS. Han er uddannet i forsvaret, hvor han har været kaptajn, og så har han læst anatomi og fysiologi ved Institut for Idræt i København, har en lægeeksamineret massøruddannelse og en master i coaching. Sportsmæssigt spænder Michael bredt. Han er tidligere divisionsspiller i fodbold og har danset pardans på højeste niveau, og så var han landstræner for militærlandsholdet i fem kampe.

Træner - Håndboldlinjen

Kasper Christensen

Kasper Christensen Træner & Talentchef hos SønderjyskE Herrehåndbold

Træner - Fodboldlinjen

Poul Hansen

Poul Hansen er tidligere superliga træner for OB og AGF. Poul har også været sportschef i Superligaklubben OB og i Farum BK. I 1999 blev han Årets Træner. Poul er også kendt som studievært og ekspert-kommentator for Viasat på TV3+.

Fysioterapeut og Fysisk træner

Rasmus Møller Nielsen

Rasmus er uddannet fysioterapeut og er bachelor i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. Han er en rigtig dygtig squashspiller og har tidligere været deltidsprofessionel. Han er flere gange blevet dansk mester både som hold, i double og som individuel spiller. Derudover har han flere gange deltaget ved både hold og individuelt EM og VM.

Peter Lyø:

Peter Lyø er uddannet Elitecoach i volleyball og beachvolley. Han har tidligere været lærer på Oure Idrætshøjskole. Peter har spillet professionel volleyball i AS Monaco, været chef landstræner for det danske beachvolleylandhold og konsulent for det Tyske Beachvolley Landshold. Peter har 175 landskampe i Volleyball og 50 landskampe i Beachvolley på CV´et.

Kostvejleder og personlig træner
Dan Poulsen

Dan er Certificeret fitness instruktør og personlig træner, med kost og træning som speciale hos Stærk&Sund.
Dan er også Personlig træner / Holdinstruktør hos Sønderborg City fitness.
 

Fysisk træner

Jens Meldgaard

Jens er uddannet Cand. Scient. i Idræt fra Aarhus Universitet. Han er en trænings- og løbeentusiast, langdistance orienteringsløber med et par 2. pladser til Nordisk Extrem Marathon. Jens bruger sin fritid på fysisk træning, freeride skiløb og skitræning, orienterings- og trail-løb, slackline, mountainbike og klatring

Træner - Badminitonlinjen

Sune Albrechtsen.

Sune har ca. 20 års erfaring med ungdoms talent træning og senior elite badminton.

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked her eller ringe på nedenstående nummer

Friheds Alle´ 42,
6400 Sønderborg

23 47 07 70

willemar@ihs.dk