Håndbold

  • Her kan piger og drenge tilmelde sig. Træningen vil hovedsageligt være individuel teknisk-udviklende træning, hvor du både får mulighed for at blive bedre i forsvars-, kontra- og angrebsspillet. Træningen tager udgangspunkt i spillerens individuelle kompetencer, at blive bedre til det man ikke er så god til, og udvikle de ting man i forvejen synes man er god til. Her trænes individuelt forsvar, korrekt ben stilling og armenes placering på modstander, god balance så man ”vinder” duellen. Her trænes fintespilet, så man bliver bedre til at udfordre modstanderen. Her trænes også keeperen, placering i målet, parader og udfald.
  • Den tekniske træning foregår i Frihedshallen på Idrætshøjskolen og de 2 resterende træninger foregår som fysisk træning med fokus på muskelstyrke og muskelopbyggende hypertrofi træning.
  • På håndboldlinjen, modtager alle en lækker tøjpakke, det er derfor i skal angive størrelser under tilmelding.
  • På håndboldlinjen er Sønderjyske’s liga spillere og trænere ansvarlige for træningen.
  • Coaching og mental træning. At blive coachet kan godt være lidt ”mærkeligt” til en start. Det drejer sig om at blive lidt klogere på sig selv – og igennem indsigt at blive en bedre sportsudøver. Det tekniske, taktiske og fysiske skal kædes sammen med ens mentale tilstand, ellers får du ikke nok ud af det. Vi vil arbejde på at du selv bliver bedre til at håndtere medgang og fremgang samt i lige så høj grad modgang.. Du vil få værktøjer til at være konstruktiv kritisk på egne vegne samt nogle mentale trænings-værktøjer. For at få det maksimale ud af dit talent, skal skole, arbejde, venner, familie og din sport være samordnet (prioriteret)
  • Kostvejledning, de fleste har før hørt sætningen: ”Uden mad og drikke – duer helten ikke...” det betyder noget hvad du putter i ”skuffen”. Du vil modtage et mere dybdegående oplæg om kostvejledning. Du vil efterfølgende få udarbejdet en specifik vejledning/plan. Der aftales nærmere hvornår og hvordan der følges op på kosten – og om den har den ønskede effekt.
  • Mensing udtalelse, Keller udtalelse

Standard model, håndbold linje Indhold:

Træningstid
2 x morgentræning 75 min
1 x fysisk fællestræning 75 min
Kostvejledning
Coaching
Fitness og styrketræning Der er ubegrænset adgang på IHS
Individuel træningsvejledning
Foredrag/oplæg, fælles for alle linjer

Pris pr. måned 750
 

Eleverne siger

STA har nogle fantastiske rammer beliggende i og omkring Idrætshøjskolen Sønderborg.
Uden den fysiske træning er jeg sikker på at jeg ikke kunne have holdt mig skadesfri gennem sæsonen
De tre ugentlige træninger som vi har, har gavnet mit spil utrolig meget. De ekstra timer på halvgulvet har givet mig kompetencer, som jeg ellers ikke ville ha fået.

Nikolai Keller STA elev
Håndboldlinjen

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked her eller ringe på nedenstående nummer

Friheds Alle´ 42,
6400 Sønderborg

23 47 07 70

willemar@ihs.dk