Fodbold

  • En fodboldlinje, hvor der arbejdes med de individuelle færdigheder såvel taktisk som teknisk. Træningen tager udgangspunkt i spillerens individuelle kompetencer, at blive bedre til det man ikke er så god til, og udvikle de ting man i forvejen synes man er god til vi træner bl.a.: Fokus på vendinger, touch, driblinger, hovedstød, 1-mod-1-spil, afslutninger osv. Altså en mulighed for at træne de ting, som i høj grad afgør, om du kan klare dig på højst mulige niveau. På fodboldlinjen har du mulighed for at have stort fokus ting, som der ofte ikke bliver tid til i klubtræningen.
  • Vi har super gode forhold for træningen, når vejret er godt, træner vi på fodboldbanen ved Idrætshøjskolen, når vejret ikke er så godt, træner vi på kunststofbanen ved SFS anlægget, eller vi træner indendørs fodbold og futsal i hallen på Idrætshøjskolen.
  • På fodboldlinjen, modtager alle en lækker tøjpakke, det er derfor i skal angive størrelser under tilmelding.
  • På fodboldlinjen træner Poul Hansen, tidligere superligatræner for bl.a. Lyngby, OB og AGF
  • Coaching og mental træning. At blive coachet kan godt være lidt ”mærkeligt” til en start. Det drejer sig om at blive lidt klogere på sig selv – og igennem indsigt at blive en bedre sportsudøver. Det tekniske, taktiske og fysiske skal kædes sammen med ens mentale tilstand, ellers får du ikke nok ud af det. Vi vil arbejde på at du selv bliver bedre til at håndtere medgang og fremgang samt i lige så høj grad modgang. Du vil få værktøjer til at være konstruktiv kritisk på egne vegne samt nogle mentale trænings-værktøjer. For at få det maksimale ud af dit talent, skal skole, arbejde, venner, familie og din sport være samordnet (prioriteret)
  • Kostvejledning, de fleste har før hørt sætningen: ”Uden mad og drikke – duer helten ikke...” det betyder noget hvad du putter i ”skuffen”. Du vil modtage et mere dybdegående oplæg om kostvejledning. Du vil efterfølgende få udarbejdet en specifik vejledning/plan. Der aftales nærmere hvornår og hvordan der følges op på kosten – og om den har den ønskede effekt.
  • Udtalelse fra deltager…

Standard model, fodbold linje Indhold:

Træningstid
2 x morgentræning 75 min
1 x fysisk fællestræning 75 min
Kostvejledning
Coaching
Fitness og styrketræning Der er ubegrænset adgang på IHS
Individuel træningsvejledning
Foredrag/oplæg, fælles for alle linjer

Pris pr. måned 750
 

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked her eller ringe på nedenstående nummer

Friheds Alle´ 42,
6400 Sønderborg

23 47 07 70

willemar@ihs.dk