Almen Fysisk

  • Linjen er for både piger og drenge og er for alle talenter indenfor en hvilken som helst sportsgren. Fælles for deltagerne på den almene fysiske linje er målet om at optimere atletens individuelle fysiske niveau, ”At tage det ekstra skridt”
  • Træningen vil indeholde fysisk træning der er relevant netop i forhold til din idræt. I samarbejde med den enkelte vil vi sammensætte et træningsprogram og løbende evaluere den fysiske præstationsevne. Vi har avanceret testudstyr der kan måle hårde data som bl.a. iltoptagelse (VO2), powermålinger (gymAware) og fedtprocent (Tanita). Styrkefaciliteterne på IHS opgraderes løbende, så du kan være sikker på gode forhold til din træning.
  • På linjen: Almen fysisk linje, modtager alle en lækker tøjpakke, det er derfor i skal angive størrelser under tilmelding
  • På den almene fysiske linjer træner…. Som er specialiseret omkring fysisk træning
  • Coaching og mental træning. At blive coachet kan godt være lidt ”mærkeligt” til en start. Det drejer sig om at blive lidt klogere på sig selv – og igennem indsigt at blive en bedre sportsudøver. Det tekniske, taktiske og fysiske skal kædes sammen med ens mentale tilstand, ellers får du ikke nok ud af det. Vi vil arbejde på at du selv bliver bedre til at håndtere medgang og fremgang samt i lige så høj grad modgang.. Du vil få værktøjer til at være konstruktiv kritisk på egne vegne samt nogle mentale trænings-værktøjer. For at få det maksimale ud af dit talent, skal skole, arbejde, venner, familie og din sport være samordnet (prioriteret)
  • Kostvejledning, de fleste har før hørt sætningen: ”Uden mad og drikke – duer helten ikke...” det betyder noget hvad du putter i ”skuffen”. Du vil modtage et mere dybdegående oplæg om kostvejledning. Du vil efterfølgende få udarbejdet en specifik vejledning/plan. Der aftales nærmere hvornår og hvordan der følges op på kosten – og om den har den ønskede effekt.
  • Udtalelse fra deltager….

Standard model, almen fysisk linje Indhold:

Træningstid
2 x fysisk morgentræning 75 min
1 x fysisk fællestræning 75 min
Kostvejledning
Coaching
Fitness og styrketræning Der er ubegrænset adgang på IHS
Individuel træningsvejledning
Foredrag/oplæg, fælles for alle linjer

Pris pr. måned 550
 

Eleverne siger

I år går jeg på den almen fysiske linje og er super glad for det. Med tre fysiske træninger om ugen fra nogle rigtig dygtige trænere kan jeg mærke fremskridt hurtigt. Og jeg glæder mig til, fortsat at udvikle mig med STA og volleyball spillet.

Anna Kaisa – STA elev
Almen fysisk/Volley

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked her eller ringe på nedenstående nummer

Friheds Alle´ 42,
6400 Sønderborg

23 47 07 70

willemar@ihs.dk